4 Arms Extendable Folding Outdoor Rotary Airer

4 Arms Extendable Folding Outdoor Rotary Airer

Katrangan singkat:


  • Panggonan Asal:Zhejiang, China
  • Jeneng merek:jungelife
  • Nomer Model:LYQ232
  • Tipe Logam:alumunium
  • Jinis instalasi:Tipe Standing
  • Desain fungsional:Multifungsi, bisa dilipat
  • Toleransi dimensi: <± 2 cm
  • Toleransi bobot: <± 1%
  • Jumlah Tiers:4 lengen
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1.Matrial: baja dicat + bagean ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.
    2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis cuci rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali.
    3. Desain sing bisa dilipat lan bisa diowahi: mbukak 4 lengen nalika digunakake, mbukak dadi payung, tansah nggawe clothesline paling tegang, lan bisa disimpen sawise digunakake kapan wae.360 ° Rotasi Kabeh-bunder, bisa diputer 360 ° kanggo garing karo angin, supaya sandhangan sampeyan kebak ing srengenge.

    4. Saperangan jinis ukuran.Wis 40m, 45m, 50m, 55m lan 60m jinis pilihan.Macem-macem ukuran lan macem-macem dawa papan pangatusan kasedhiya, sampeyan bisa milih ukuran sing pas miturut kabutuhan sampeyan.
    5. Kustomisasi.tali werna sing disesuaikan;ukuran rotary airer selaras; bagean plastik ABS warna selaras;kothak werna selaras.
    6. Gampang kanggo nginstal: Produk iki dilengkapi spike lemah lan soket supaya gampang dipasang ing kebon sampeyan.Mung sijine spike menyang lemah lan nambah pigura baris ngumbah.Iki bakal nambah stabilitas ekstra kanggo garis ngumbah, mesthekake ora break utawa tiba liwat ing kahanan cuaca nemen.Mekanisme mbukak & nutup sing gampang njamin sampeyan ora mbuwang energi sing ora perlu kanggo nyetel garis cuci.

    rotary clothes airer
    5
    rotary clothes airer
    rotary clothes airer

    Spesifikasi Produk

    Item
    Nilai
    Panggunaan
    njobo
    Jinis Busana
    KANGGO
    Bahan
    alumunium
    Gaya
    Lempitan
    Panggonan Asal
    Cina
    Jeneng merek
    junglife
    Nomer Model
    LYQ232

    Aplikasi

    4 lengen muter rak pangatusan payung-shaped cocok banget kanggo pangatusan akeh sandhangan njobo.sing bisa 360 ° garing sandhangan kabeh kulawarga kang, ventilate lan cepet garing, gampang kanggo mbusak lan nyumerepi sandhangan.Ora ngenggoni akeh papan taman kaya jemuran tradisional.
    Bisa digunakake ing kamar umbah-umbah njero ruangan, balconies, washrooms, balconies, courtyards, grasslands, jubin beton, lan iku becik kanggo camping ruangan kanggo garing sandhangan sembarang.

    Outdoor 4 Arms Airer Payung Clothes Garis Pangeringan
    FoIding Steel Rotary Airer, 40M/45M/50M/60M/65M Lima Jinis Ukuran
    Kanggo Kualitas High-end lan Desain Ringkes
    Garansi Setaun Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Komprehensif lan Dipikir kanggo Pelanggan

    rotary clothes airer rotary clothes airer

    Karakteristik pisanan: Rotary Airer Rotasi, Sandhangan Garing Luwih Cepet
    Karakteristik kapindho: Mekanisme Ngangkat lan Ngunci, Trep Ditarik Yen Ora Digunakake
    Karakteristik Katelu: Sambungan Plastik, Luwih Fleksibel Kanggo Nyetel

    rotary clothes airer rotary clothes airer rotary clothes airer


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK