Luwes Freestanding Drying Rack

Luwes Freestanding Drying Rack

Katrangan singkat:

16m total spasi baris
Bahan: PA6 + PP + Baja Bubuk
Ukuran mbukak: 168*55.5*106 cm
ukuran lipat: 96.5*55.2*11.2 cm
bobot: 3.9kg


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

1.Ruang pangatusan gedhe: kanthi ukuran 168 x 55.5 x 106cm (W x H x D), kanthi ukuran 168 x 55.5 x 106cm (W x H x D), ing rak pengeringan iki ana papan kanggo garing kanthi dawane 16m, lan akeh cucian sing bisa dikeringake bebarengan.
2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas muat rak sandhangan yaiku 15 kg, Struktur rak pangatusan iki kuat, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Bisa tahan sandhangan kulawarga.
Desain 3.Two wings: Kanthi rong wadhah tambahan nyedhiyakake papan pangatusan luwih akeh kanggo rak pangatusan iki.Yen sampeyan kudu nggunakake, mung mbukak lan nyetel menyang amba cocok kanggo garing rok, t-shirts, kaos kaki, etc. Yen ora dienggo, bisa lempitan kanggo ngirit papan.
4.Multifungsi: Sampeyan bisa ngrancang lan nggabungake rak kanggo nyukupi syarat pangatusan sing beda.Sampeyan uga bisa melu utawa mbukak kanggo aplikasi ing macem-macem lingkungan.Lumahing warata bisa khusus garing sandhangan sing mung bisa glethakaken flat kanggo garing.
5.Material kualitas dhuwur:Bahan: yaiku PA66 + PP + baja bubuk, Panggunaan bahan baja ndadekake gantungan luwih stabil, ora gampang goyang utawa ambruk, lan ora gampang ditiup angin.becik kanggo nggunakake ruangan lan njero ruangan;tutup plastik tambahan ing sikil uga janji stabilitas apik.
6. Free ngadeg desain: Gampang kanggo nggunakake, ora perakitan dibutuhake, rak pangatusan iki bisa ngadeg bebas ing loteng ,Taman, ruang tamu utawa kamar umbah-umbah.Lan sikil karo kaki non-slip, supaya rak pangatusan bisa ngadeg relatif stabil lan ora bakal pindhah kanthi acak.

IMG_7308
IMG_7295
IMG_7303
IMG_7285
IMG_7302
IMG_7284

Aplikasi

Rak logam bisa digunakake ing njaba ing srengenge kanggo garing tanpa kerut, utawa ing njero ruangan minangka alternatif kanggo garis busana nalika cuaca adhem utawa lembab.cocok kanggo pangatusan selimut, rok, celonone, andhuk, kaos kaki lan sepatu, etc.

njobo / njero ruangan Folding Ngadeg Clothes Drying Rack
Kanggo Kualitas High-end lan Desain Ringkes

Freestanding Drying Rack Adjustable
Garansi Setaun Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Komprehensif lan Dipikir kanggo Pelanggan
Rak Laundry Lipat Multifungsi, Kanthi Kualitas lan Utilitas

2
Karakteristik pisanan: Loro Pemegang Lipat Tambahan, Nggawa Ruang Pangeringan Liyane
Karakteristik kapindho: Lempitan Flat Kanggo Panyimpenan, Ngirit Spasi Kanggo Sampeyan

3

 

 

Karakteristik Katelu: Reresik Cocog Kanggo Njaga Ventilasi, Sandhangan Garing Luwih Cepet
Karakteristik Papat: Pipa Baja lan Bagean Plastik Disambungake, Kualitas Tinggi Kanggo Gunakake kanthi Aman

 

4 5Freestanding Drying Rack AdjustableFreestanding Drying Rack AdjustableFreestanding Drying Rack AdjustableFreestanding Drying Rack Adjustable


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK