Busana

  • Stainless Retractable Clothes Line

    Stainless Retractable Busana Line

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Loro garis polyester ditutupi PVC, diameteripun 3.0mm, 13 - 15 m saben baris, total papan pangatusan 26 - 30m.2. Desain rinci pangguna-loropaken - tali retractable pindho gampang kanggo narik metu saka reel, narik tali kanggo sembarang dawa sampeyan pengin nggunakake tombol kunci, bisa mundur cepet lan lancar nalika ora dienggo, kanggo unit segel saka rereget lan conta ...
  • Adjustable Wall Mounted Clothesline

    Clothesline sing dipasang ing tembok sing bisa diatur

    1 baris 12m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali PVC
    bobot produk: 548g
    Ukuran produk: 16.8*16.5*6.3 cm

  • Stainless Steel Retractable Clothes Line

    Stainless Steel Retractable Busana Line

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Loro garis polyester ditutupi PVC, diameteripun 3.0mm, 13 - 15 m saben baris, total papan pangatusan 26 - 30m.2. Desain rinci pangguna-loropaken - tali retractable pindho gampang kanggo narik metu saka reel, narik tali kanggo sembarang dawa sampeyan pengin nggunakake tombol kunci, bisa mundur cepet lan lancar nalika ora dienggo, kanggo unit segel saka rereget lan conta ...
  • Wall Mounted Washing Line Retractable

    Wall Mounted Washing Line Retractable

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Siji garis poliester dilapisi PVC, diameter 3.0mm.Tali jemuran iki nduweni 2 ukuran: 6m utawa 12 m saben baris, total ruang pangatusan 6m / 12m.Kanggo 6m clothesline, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Kanggo 12 meter clothesline, ukuran produk 21*18.5*5.5cm.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake b coklat sing kuat lan dipercaya ...
  • Adjustable Clothes Line

    Garis Sandhangan sing bisa diatur

    1 baris 12m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali PVC
    bobot produk: 548g
    Ukuran produk: 16.8*16.5*6.3 cm

  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Siji garis poliester dilapisi PVC, diameter 3.0mm.Tali jemuran iki nduweni 2 ukuran: 6m utawa 12 m saben baris, total ruang pangatusan 6m / 12m.Kanggo 6m clothesline, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Kanggo 12 meter clothesline, ukuran produk 21*18.5*5.5cm.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake b coklat sing kuat lan dipercaya ...
  • 2.4m Green Metal Telescopic Support Washing Line Prop

    2.4m Ijo Metal Teleskopik Dhukungan Washing Line Prop

    Detail Produk Item No. Deskripsi Spesifikasi Kemasan L*W*H NW/GW 20/40/40' H ft LYB 101 2.4m sarung sandhangan karo kunci twist tabung lapisan bubuk diameter njaba: 19mm diameter ing jero: 16mm dawa: 240cm Bobot: 605g 1 PC/insert Lab Warna + kantong plastik 12 Pcs/Ctn 138*13.5*6cm, 8/8.5 30600 / LYQT 101 ROTARY COVER Tahan Air, Anti-UV, 70g/m2 Ukuran Jual: 165*28CM Berat: 78.5g Warna Lab 1PC + kantong plastik 50 Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...
  • Green Telescopic Support Washing Line Prop 2.4m

    Ijo Teleskopik Dhukungan Washing Line Prop 2.4m

    Detail Produk Item No. Deskripsi Spesifikasi Kemasan L*W*H NW/GW 20/40/40' H ft LYB 101 2.4m sarung sandhangan karo kunci twist tabung lapisan bubuk diameter njaba: 19mm diameter ing jero: 16mm dawa: 240cm Bobot: 605g 1 PC/insert Lab Warna + kantong plastik 12 Pcs/Ctn 138*13.5*6cm, 8/8.5 30600 / LYQT 101 ROTARY COVER Tahan Air, Anti-UV, 70g/m2 Ukuran Jual: 165*28CM Berat: 78.5g Warna Lab 1PC + kantong plastik 50 Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...
  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Lima garis poliester kanthi total ruang pangatusan 21 meter.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake kothak coklat sing kuwat lan dipercaya minangka karton njaba kanggo nyimpen produk sajrone kiriman.2. Desain rinci pangguna-loropaken - clothesline iki duwe limang tali retractable kang gampang kanggo narik metu saka reel, nggunakake ...
  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Lima garis poliester kanthi total ruang pangatusan 21 meter.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake kothak coklat sing kuwat lan dipercaya minangka karton njaba kanggo nyimpen produk sajrone kiriman.2. Desain rinci pangguna-loropaken - clothesline iki duwe limang tali retractable kang gampang kanggo narik metu saka reel, nggunakake ...
  • Wall Mounted Washing Line Retractable

    Wall Mounted Washing Line Retractable

    4 baris 18m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali poliester
    bobot produk: 672.6g

  • Wall Mounted Washing Line

    Wall Mounted Washing Line

    4 baris 18m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali poliester
    bobot produk: 672.6g

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2