Rak Lipat Sandhangan sing bisa dilipat

Rak Lipat Sandhangan sing bisa dilipat

Katrangan singkat:

Rack Collapsible Clothes Lempitan Kain Rak Gantung


  • Bahan:pp plastik + pipa wesi semprotan
  • Nomer Model:RXD-CR300W
  • warna:Grey/Biru
  • Spesifikasi:Diameter tabung 22/19/13cm
  • Ukuran Pengembangan Produk:(75-126) * 64 * 170mm
  • Ukuran Ditutup:73 * 48 * 170cm
  • Beban maksimum:35KG
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1.Large papan pangatusan: karo ukuran kebak unfolded saka (75-126) * 170 * 64mm (W x H x D), ing rak pangatusan iki sandhangan duwe papan kanggo garing liwat dawane 16m, lan akeh wisuh kathah bisa garing bebarengan.
    2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas beban rak sandhangan yaiku 35 kg, Struktur rak pangatusan iki kuat, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Bisa tahan sandhangan kulawarga.

    3.Multifungsi: Sampeyan bisa ngrancang lan nggabungake rak kanggo nyukupi syarat pangatusan sing beda.Sampeyan uga bisa melu utawa mbukak kanggo aplikasi ing macem-macem lingkungan.Lumahing warata bisa khusus garing sandhangan sing mung bisa glethakaken flat kanggo garing.
    4.Material kualitas dhuwur:Material: yaiku PA66 + PP + baja bubuk, Panggunaan bahan baja ndadekake gantungan luwih stabil, ora gampang goyang utawa ambruk, lan ora gampang ditiup angin.becik kanggo nggunakake ruangan lan njero ruangan;tutup plastik tambahan ing sikil uga janji stabilitas apik.
    5. Free ngadeg desain: Gampang kanggo nggunakake, ora perakitan dibutuhake, rak pangatusan iki bisa ngadeg bebas ing loteng ,Taman, ruang tamu utawa kamar umbah-umbah.Lan sikil karo kaki non-slip, supaya rak pangatusan bisa ngadeg relatif stabil lan ora bakal pindhah kanthi acak.

    Folding Drying Rack

    Aplikasi

    Rak logam bisa digunakake ing njaba ing srengenge kanggo garing tanpa kerut, utawa ing njero ruangan minangka alternatif kanggo garis sandhangan nalika cuaca adhem utawa lembab.cocok kanggo pangatusan selimut, rok, celonone, andhuk, kaos kaki lan sepatu, etc.

    Desain meneng kanggo stronger.Analog desain meneng, gampang disassembly, tabung ora nolak.

    Folding Drying Rack

     

    Ngurangi bakteri, ngatasi sandhangan, sepatu, andhuk, popok lan masalah pangatusan liyane.

    Folding Drying Rack

     

    Gesek 360 derajat, gampang dipindhah.

    Folding Drying Rack

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK