Menara Lipat Clothing Airer

Menara Lipat Clothing Airer

Katrangan singkat:

Tugas Berat 3-Tier Powder Lipat Lapisan Baja Gantungan Pakaian Rak Pengeringan Pengering Berdiri Bebas


  • Nomer Model:LYJ107
  • Bahan:Logam, ABS + PP + Baja Bubuk
  • Gaya:Bisa dipindhah
  • Merk:Customized
  • warna:Customized
  • Packing:Customized
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    3 undakan Menara Lipat Sandhangan Airer
    Multifungsi Lipat Rotary Airer, Saben Tingkat Bisa Dibusak
    Garansi Setaun Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Komprehensif lan Dipikir kanggo Pelanggan
    Karakteristik pisanan: Sepuluh Tabung Kanggo Saben Telung Lapisan Kanggo Garing, Kanthi Area Pengeringan sing Gedhe
    Karakteristik Kapindho: Desain Lempitan, Retracts Yen Ora Digunakake, Ngirit Ruang Kanggo Sampeyan
    Karakteristik Katelu: Sumbu Gamelan lan Kokoh, Gampang Dilipat
    Karakteristik Papat: Pipa Baja lan Bagean Plastik Disambungake, Kualitas Tinggi Kanggo Gunakake kanthi Aman

    Folding Clothes Drying Rack
    Folding Clothes Drying Rack
    Folding Clothes Drying Rack

    Aplikasi

    3 undakan Menara Lipat Sandhangan Airer

    Multifungsi Lipat Rotary Airer, Saben Tingkat Bisa Dibusak

    Folding Clothes Drying Rack

    Garansi Setaun Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Komprehensif lan Dipikir kanggo Pelanggan

    Folding Clothes Drying Rack

    Karakteristik pisanan: Sepuluh Tabung Kanggo Saben Telung Lapisan Kanggo Garing, Kanthi Area Pengeringan sing Gedhe
    Karakteristik Kapindho: Desain Lempitan, Retracts Yen Ora Digunakake, Ngirit Ruang Kanggo Sampeyan

    Folding Clothes Drying Rack

    Karakteristik Katelu: Sumbu Gamelan lan Kokoh, Gampang Dilipat
    Karakteristik Papat: Pipa Baja lan Bagean Plastik Disambungake, Kualitas Tinggi Kanggo Gunakake kanthi Aman

    Folding Clothes Drying RackFolding Clothes Drying Rack


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK