Multi-line clothesline

  • Stainless Retractable Clothes Line

    Stainless Retractable Busana Line

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Loro garis polyester ditutupi PVC, diameteripun 3.0mm, 13 - 15 m saben baris, total papan pangatusan 26 - 30m.2. Desain rinci pangguna-loropaken - tali retractable pindho gampang kanggo narik metu saka reel, narik tali kanggo sembarang dawa sampeyan pengin nggunakake tombol kunci, bisa mundur cepet lan lancar nalika ora dienggo, kanggo unit segel saka rereget lan conta ...
  • Stainless Steel Retractable Clothes Line

    Stainless Steel Retractable Busana Line

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Loro garis polyester ditutupi PVC, diameteripun 3.0mm, 13 - 15 m saben baris, total papan pangatusan 26 - 30m.2. Desain rinci pangguna-loropaken - tali retractable pindho gampang kanggo narik metu saka reel, narik tali kanggo sembarang dawa sampeyan pengin nggunakake tombol kunci, bisa mundur cepet lan lancar nalika ora dienggo, kanggo unit segel saka rereget lan conta ...
  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Lima garis poliester kanthi total ruang pangatusan 21 meter.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake kothak coklat sing kuwat lan dipercaya minangka karton njaba kanggo nyimpen produk sajrone kiriman.2. Desain rinci pangguna-loropaken - clothesline iki duwe limang tali retractable kang gampang kanggo narik metu saka reel, nggunakake ...
  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Lima garis poliester kanthi total ruang pangatusan 21 meter.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake kothak coklat sing kuwat lan dipercaya minangka karton njaba kanggo nyimpen produk sajrone kiriman.2. Desain rinci pangguna-loropaken - clothesline iki duwe limang tali retractable kang gampang kanggo narik metu saka reel, nggunakake ...
  • Wall Mounted Washing Line Retractable

    Wall Mounted Washing Line Retractable

    4 baris 18m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali poliester
    bobot produk: 672.6g

  • Wall Mounted Washing Line

    Wall Mounted Washing Line

    4 baris 18m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali poliester
    bobot produk: 672.6g

  • Wall Mounted Clothesline

    Clothesline sing dipasang ing tembok

    2 baris 26m / 30m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali PVC
    bobot produk: 919.5g
    Ukuran produk: 16.5*10.5*19 cm

  • Clothesline Wall Mounted

    Clotheline Wall Mounted

    2 baris 26m / 30m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali PVC
    bobot produk: 919.5g
    Ukuran produk: 16.5*10.5*19 cm