Kabar

  • Indoor/Outdoor Adjustable Retractable Clothesline

    Ing njero ruangan / njaba ruangan sing bisa diatur busana sing bisa ditarik

    Ing njero ruangan / njobo luwes Retractable Clothesline SPACE SAVING: Garis retractable lan luwes mbutuhake papan paling tithik, nanging nawakake garis generously ukuran kanggo pangatusan (84 total inci);Sampurna kanggo individu utawa kulawarga gedhe;Line retracts nalika ora dienggo;Lumayan buat gantung baju...
    Waca liyane
  • Foldable Laundry Rack for Air Drying Clothing

    Rak Laundry Foldable kanggo Busana Pangeringan Udara

    Rak pangatusan sandhangan kanggo ngirit energi lan pangatusan sing lembut supaya sandhangan sampeyan luwih awet Digawe saka baja sing awet nanging entheng sing gampang dipindhah saka kamar menyang kamar;ndhukung nganti 32 pound Accordion desain lempitan warata kanggo panyimpenan kompak Silver, anti banyu, Powder Coated;Tindakan tahan noda 1...
    Waca liyane
  • Perfect air drying solution for every family

    Solusi pangatusan udara sing sampurna kanggo saben kulawarga

    HADIAH GRATIS - Saben Paket kalebu spike lemah logam, tutup protèktif, tas pasak lan pasak sandhangan minangka hadiah gratis kanggo luwih gampang Instal rak pengeringan payung STRUKTUR HEAVY DUTY - Sawetara ukuran.Wis 40m, 45m, 50m, 55m lan 60m jinis pilihan.- garis sandhangan ruangan iki ...
    Waca liyane
  • Multi-line clothesline, a good helper in life

    Multi-line clothesline, helper apik ing urip

    Babagan item iki Ngirit spasi luwes 5 rak pengeringan baris kanggo hanging umbah-umbah teles utawa garing ing njero utawa njaba. kothak coklat sing kuat lan dipercaya ...
    Waca liyane
  • Tips for drying clothes

    Tips kanggo garing sandhangan

    1. Andhuk garing kanggo nyerep banyu Bungkus sandhangan sing teles ing andhuk garing lan gulung nganti ora ana banyu sing netes.Kanthi cara iki sandhangan bakal garing pitu utawa wolung.Nyelehake ing panggonan sing duwe ventilasi sing apik lan bakal garing luwih cepet.Nanging, paling apik ora nggunakake metode iki ing sandhangan nganggo manik-manik, manik-manik, utawa ...
    Waca liyane
  • A Durable Wall Mounted Folding Drying Rack

    Rak Pengeringan Lipat sing Dipasang Tembok Awet

    Nyilikake keruwetan lan nggedhekake efisiensi kanthi rak pangatusan sandhangan sing bisa dipasang ing tembok! Rak pengering lipat iki nduweni ruang gantung 7,5m kanthi desain pemasangan tembok super kompak sing tetep ora ana ing dalan sampeyan.Iki digawe saka tabung aluminium awet sing bakal tahan luwih saka pirang-pirang taun ...
    Waca liyane
  • How to choose an indoor clothesline

    Cara milih clothesline njero ruangan

    Kegunaan jemuran njero ruangan dibayangke ing pirang-pirang aspek, utamane ing omah ukuran cilik, obyek cilik sing ora katon kaya iki nduweni peran gedhe. ekonomi lan pilihan materi ...
    Waca liyane
  • How to choose a drying rack

    Carane milih rak pangatusan

    Apa gunane milih rak pangatusan?Sing kudu dadi materi.Pilihan materi saka awak utama rak pangatusan lan kekandelan, jembaré, lan atose kabeh faktor sing mengaruhi gesang rak pangatusan.Rak pangatusan Yongrun digawe saka waja bubuk lan kekerasane apik....
    Waca liyane
  • Introduce You A Heavyduty Clothes Drying Rack

    Ngenalke Sampeyan Rak Pengeringan Sandhangan Abot

    1. Heavy tugas Rotary sandhangan airer: Robust lan tahan rotary rak pangatusan karo wêdakakêna-ditutupi pigura tubular kanggo mildew, teyeng lan weatherproof, gampang kanggo ngresiki.4 lengen lan 50m sandhangan pangatusan airer nyedhiyakake lager cukup ruang kanggo garing sandhangan, ngijini sampeyan kanggo garing sandhangan kabeh kulawarga alam ...
    Waca liyane
  • Aluminium Towel Drying Rack

    Rak Pengeringan Handuk Aluminium

    Rak pangatusan sandhangan kanggo ngirit energi lan pangatusan sing lembut supaya sandhangan sampeyan awet.Digawe saka baja bubuk.Bobot mung 3 kg lan gampang dipindhah saka kamar menyang kamar Rak pengering kain iki nduweni ruang baris total 15m.Desain akordeon lempitan warata kanggo panyimpenan kompak. Ing wektu sing padha wis aman lan sim ...
    Waca liyane
  • Retractable Clothesline Stainless Steel Clothes Dryer

    Pengering Sandhangan Stainless Steel Retractable Clothesline

    clothesline retractable iki bisa digunakake kanggo nyumerepi setelan nglangi, sandhangan bayi, lan sawetara liyane sing ora kagolong ing dryer.swimming suits, andhuk, blus, selimut, kaos kaki, jeroan, etc. Bobot Max: 5 kg , Kajaba iku apik kanggo ngarep sembarang, hotel, kamar mandi, njero ruangan ruangan, umbah-umbah, kamar mandi lan ...
    Waca liyane
  • How to choose indoor freestandingr hangers?

    Kepiye cara milih gantungan freestandingr njero ruangan?

    Kanggo kluwarga ukuran cilik, nginstal rak ngangkat ora mung larang, nanging uga njupuk akeh papan njero ruangan.Tlatah omah ukuran cilik pancen cilik, lan instalasi rak pangatusan bisa ngenggoni ruang loteng, sing pancene keputusan sing ora ekonomis....
    Waca liyane