Rak Laundry Foldable kanggo Busana Pangeringan Udara

Rak pangatusan sandhangankanggo ngirit energi lan garing kanthi lembut supaya sandhangan sampeyan luwih awet
Digawe saka baja awet nanging entheng sing gampang dipindhah saka kamar menyang kamar;ndhukung nganti 32 kilogram
Desain akordion lempitan warata kanggo panyimpenan kompak
Perak, anti banyu, Dilapisi bubuk;tahan noda
Ukuran 127*58*56 cm
Kanggo panggunaan njero ruangan mung
Cloth Hanger
Kanggo Pangeringan Udara
Saka sing bisa dicuci nganggo tangan nganti umbah-umbah saben dina, rak pengering vertikal nawakake solusi hemat energi sing trep.Multiple werna kasedhiya.

Kompak, Desain Lipat
Rak pangatusan sing bisa dilipat kanthi gaya akordeon gampang disiyapake, ambruk lan dilebokake kanggo ngirit papan sing trep ing antarane dina umbah-umbah.

Konstruksi Logam
Konstruksi logam sing awet lan entheng sing cukup kuwat kanggo sandhangan teles nanging uga gampang diatur utawa dipindhah saka kamar menyang kamar.

Stabilitas ekstra
Kuwat lan stabil, sanajan kanthi beban sing abot, rak nduweni 11 rod spasi kanggo nggantung barang kanthi 4 ing sisih ndhuwur kanggo pangatusan sing rata.

https://cdn.globalso.com/hzyongrun/229-800x796.jpg


Wektu kirim: Jan-20-2022