Ing njero ruangan / njaba ruangan sing bisa diatur busana sing bisa ditarik

Ing njero ruangan / njaba ruangan sing bisa diatur busana sing bisa ditarik

Ngirit RUANG: Garis retractable lan luwes mbutuhake papan minimal, nanging nawakake garis generously ukuran kanggo pangatusan (84 total inci);Sampurna kanggo individu utawa kulawarga gedhe;Line retracts nalika ora dienggo;Apik kanggo nggantung sandhangan sing mbutuhake pangatusan garis;Sampurna kanggo pangatusan celana yoga, legging wanita, olahraga, andhuk adus, kathok ketat, kaos kaki, jeroan, slip, kain alus, blus, selendang, lan bathing suits;Gunakake minangka jemuran njero ruangan utawa ruangan ing omah utawa nalika lelungan

Gampang kanggo nggunakake: Garis sandhangan kompak iki teka kanthi pancing sekrup kanggo dipasang ing tembok utawa permukaan liyane;Gunung reel ing siji mburi, ngluwihi baris lan ngamanake pancing ing titik pungkasan, baris wis daur ulang sing bakal pas aman ing pancing meneng;Garis luwes, sampeyan bisa nggunakake cleat cepet-kunci ing ngisor kanggo mbungkus cording ekstra lan nyetel dawa;Hardware pemasangan lan instruksi sing gampang dituruti kalebu kanggo instalasi sing cepet lan gampang

FUNGSI & VERSATILE: Garis retractable ngluwihi nganti 15m nggawe papan pangatusan gedhe, utawa nggunakake cleats ing ngisor kanggo nyetel dawa;Ing baris retracts bali munggah menyang reel nalika ora dienggo - supaya spasi sampeyan rapi, diatur lan baris metu saka ngarsane;Apik kanggo ruangan umbah-umbah, jedhing, ruang paling ngisor, garasi, ruangan sarana, teras, dek lan area loteng;Garis hotspot apik kanggo lelungan camping;Sampurna kanggo omah, apartemen, kondominium, kabin lan lelungan ing RV utawa kemah

KONSTRUKSI KUALITAS: Omah plastik awet kanthi garis tali filamen plastik sing kuwat lan krenjang dipasang ing tembok baja lan kalebu hardware;Ora perlu perakitan;Bahan dampak dhuwur sing digunakake yaiku retak lan tahan panas, digawe kanggo tahan panggunaan ruangan

DIPIKIR UKURANUkuran: 16.8*16.5*6.3 cm.Garis kasebut dawane nganti 15m.

https://cdn.globalso.com/hzyongrun/Retractable-Washing-Line.jpg


Wektu kirim: Jan-21-2022