Multi-line clothesline, helper apik ing urip

Babagan item iki

Ngirit ruang luwesrak pengeringan 5 bariskanggo nyumerepi umbah-umbah teles utawa garing ing njero utawa njaba
Garis ngluwihi luwih saka 4 meter nggawe 21 meter ruang kanggo garing akeh umbah-umbah
Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake kothak coklat sing kuwat lan dipercaya minangka karton njaba kanggo nyimpen produk sajrone kiriman.
Gampang digunakake lan apik kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan

 

Retractable Wall Mounted Washing Line

Kompak

Garis sing bisa ditarik ana nalika sampeyan butuh lan ilang nalika sampeyan ora butuh.Iki minangka jinis rak pangatusan sing paling gampang digunakake lan dikelola: dipasang ing tembok utawa wit lan digulung ing jero casing dhewe.Mekaten!

Multi-line clothesline

 

Gampang Gunakake 

Pasang pengering menyang permukaan sing rata, kayata tembok utawa wit, gunakake piranti keras utawa piranti keras khusus (kanggo permukaan khusus sampeyan) saka toko hardware lokal.
Banjur, tarik metu garis lan pasang ing dalan.Kabeh dryers duwe cara kanggo ngencengi garis (sanajan ana bakal tansah dip sethitik iku clothesline).

Retractable Wall Mounted Washing Line

 

serba guna

Sampurna kanggo gantung sandhangan kanggo garing, nyebarake sprei, linen, hiasan tembok, lan gorden.Malah apik kanggo wengi film dadakan karo proyektor.
Kita malah wis krungu crita babagan garis tunggal 40 kaki sing digunakake minangka pimpinan asu.

 


Wektu kirim: Jan-14-2022