Produk

  • 50m Aluminium Rotary Airer 4 Arm

    50m Aluminium Rotary Airer 4 Lengan

    bagean plastik ABS
    Dhuwur Variabel

  • Multilayer Folding Movable Metal Clothing Drying Rack For Clothes

    Multilayer Folding Movable Metal Clothing Drying Rack Kanggo Sandhangan

    Gantungan Kain Populer, Rak Kain, Pengering Kain Baja lan Aluminium

  • Wall Mounted Drying Rack

    Wall Mounted Drying Rack

    Detail Produk 1, Bahan: tabung aluminium + ABS.Papan pangatusan sandhangan digawe saka logam sing awet lan kuwat sing bisa nahan bobote ngumbah udan utawa lembab.Ora bakal teyeng utawa gampang pecah, Bisa nanggung luwih saka 10kgs 2, papan pangatusan gedhe.Wis 7.5m papan pangatusan, mbukak ukuran: 93.5*61*27.2cm, melu ukuran: 93.5*11*27.2cm.Ana sangang cagak, supaya bisa garing akèh sandhangan, Gunung loro Unit sisih dening sisih kanggo nggawe papan pangatusan luwih gedhe;Aja nyusut lan kerut sing mesin garing bisa ...
  • Stainless Retractable Clothes Line

    Stainless Retractable Busana Line

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Loro garis polyester ditutupi PVC, diameteripun 3.0mm, 13 - 15 m saben baris, total papan pangatusan 26 - 30m.2. Desain rinci pangguna-loropaken - tali retractable pindho gampang kanggo narik metu saka reel, narik tali kanggo sembarang dawa sampeyan pengin nggunakake tombol kunci, bisa mundur cepet lan lancar nalika ora dienggo, kanggo unit segel saka rereget lan conta ...
  • Adjustable Wall Mounted Clothesline

    Clothesline sing dipasang ing tembok sing bisa diatur

    1 baris 12m papan pangatusan
    Bahan: cangkang ABS + tali PVC
    bobot produk: 548g
    Ukuran produk: 16.8*16.5*6.3 cm

  • Rotary Washing Line

    Rotary Washing Line

    40/45/50/55/60 m 4 lengen Rotary airer
    Bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipat: 144*11.5*11.5 cm
    Ukuran mbukak: 195 * 179 * 179cm
    bobot: 3,3 kg

  • Steel Rotary Washing Line

    Baja Rotary Washing Line

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...
  • Heavyduty Clothes Drying Rack

    Rak Pengeringan Sandhangan Heavyduty

    Product Detail 1. Heavy tugas rotary sandhangan airer: kuat lan awet rotary rak pangatusan karo wêdakakêna-ditutupi tubular pigura kanggo mildew, teyeng lan weatherproof, gampang kanggo ngresiki.4 lengen lan 50m sandhangan pangatusan airer menehi lager cukup papan kanggo garing sandhangan, ngijini sampeyan kanggo garing sandhangan kabeh kulawarga kanthi alami ing srengenge tanpa njupuk munggah kakehan papan Taman.2.Aluminium pigura lan PVC ditutupi baris: Nggunakake aluminium kualitas dhuwur, ora gampang teyeng malah ing dina udan.Tali kasebut digawe saka PVC ...
  • Steel Cloth Rotary Dryer

    Pengering Rotary Kain Baja

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...
  • Stainless Steel Retractable Clothes Line

    Stainless Steel Retractable Busana Line

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Loro garis polyester ditutupi PVC, diameteripun 3.0mm, 13 - 15 m saben baris, total papan pangatusan 26 - 30m.2. Desain rinci pangguna-loropaken - tali retractable pindho gampang kanggo narik metu saka reel, narik tali kanggo sembarang dawa sampeyan pengin nggunakake tombol kunci, bisa mundur cepet lan lancar nalika ora dienggo, kanggo unit segel saka rereget lan conta ...
  • 4 Arm Rotary Clothesline

    4 Lengan Rotary Clothesline

    4 lengen 18,5m roary airer karo 4 sikil
    Bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipat: 150*12*12 cm
    mbukak ukuran: 115*120*158cm
    bobot: 1,58 kg

  • Wall Mounted Washing Line Retractable

    Wall Mounted Washing Line Retractable

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Siji garis poliester dilapisi PVC, diameter 3.0mm.Tali jemuran iki nduweni 2 ukuran: 6m utawa 12 m saben baris, total ruang pangatusan 6m / 12m.Kanggo 6m clothesline, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Kanggo 12 meter clothesline, ukuran produk 21*18.5*5.5cm.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake b coklat sing kuat lan dipercaya ...