Rak Lempitan Busana Tarik

Rak Lempitan Busana Tarik

Katrangan singkat:

bahan: aluminium
ukuran mbukak: 93.5*61*27.2cm
ukuran lipat: 93.5*11*27.2 cm
bobot produk: 1.62kg


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

1, Bahan: tabung aluminium + ABS.Papan pangatusan sandhangan digawe saka logam sing awet lan kuwat sing bisa nahan bobote ngumbah udan utawa lembab.Ora bakal teyeng utawa gampang pecah, bisa nanggung luwih saka 10kgs
2, papan pangatusan gedhe.Wis 7.5m papan pangatusan, mbukak ukuran: 93.5*61*27.2cm, melu ukuran: 93.5*11*27.2cm.Ana sangang cagak, supaya bisa garing akèh sandhangan, Gunung loro Unit sisih dening sisih kanggo nggawe papan pangatusan luwih gedhe;Aja nyusut lan wrinkling sing bisa nyebabake mesin garing;Wide rungs nyedhiyani sampeyan karo pilihan pangatusan telas ing siji, kompak laundry unit pangatusan;Nyumerepi jeroan, kathok ketat, legging, kaos kaki, piyama lan liya-liyane.
3, Desain sing bisa dilipat, ngirit ruang: Ngadeg pangatusan sandhangan bisa digunakake kanthi cerdas kanggo ngirit papan.Tarik metu saka tembok kanggo nggedhekake kapasitas, lan yen ora digunakake mung melu munggah menyang tembok, kaya akordeon.
4, High Quality: Digawe saka aluminium kualitas dhuwur, tahan karat, gampang di resiki nganggo kain alus sing lembab. Pilihan praktis sing tahan lama kanggo pangatusan ing ngendi sampeyan duwe tembok cadangan, ing njero ruangan utawa njaba.
5, Rak Multifungsi: Migunani kanggo pangatusan hawa supaya ora keriput lan mbantu njaga andhuk kanthi rapi, nyuda tagihan energi kanthi nyuda panggunaan pengering sandhangan.
6, Instalasi Gampang: Rak andhuk sing bisa ditarik iki nduweni gaya pemasangan sing unik kanthi hardware lengkap sing luwih cepet lan luwih gampang diatur. Instruksi sing gampang dituruti kalebu.
Desain sing dipasang ing tembok: apik kanggo papan sing cilik, Rak pengering sing ngirit papan iki nyedhiyakake papan kanggo udhara sandhangan garing, andhuk, delicates, lingerie, bra olahraga, celana yoga, peralatan atletik lan liya-liyane tanpa njupuk papan lantai;Gampang dipasang ing permukaan tembok sing rata kanthi hardware sing kalebu;Gunakake ing kamar umbah-umbah, kamar sarana, pawon, jedhing, garasi utawa ing loteng;Sistem pangatusan umbah-umbah sing apik kanggo ruang cilik sing manggon ing kamar asrama kuliah, apartemen, kondominium, RV lan kemah

wall mounted clothes rack2
wall mounted clothes rack3
LYQ

Aplikasi

Cocog kanggo omah lan apartemen, loteng, area pol njero ruangan / ruangan, ruangan umbah-umbah, kamar lendhut, kamar turu, jedhing, teras mburi ing dina sing cerah, lsp.

Sandhangan sing dipasang ing njero ruangan / njero ruangan / rak andhuk
Kanggo Kualitas High-end lan Desain Ringkes

	 Wall Mounted Folding Drying Rack

Garansi Setaun Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Komprehensif lan Dipikir kanggo Pelanggan
Rak Laundry Lipat Multifungsi, Kanthi Kualitas lan Utilitas

2

Karakteristik pisanan: Desain Extensible, Retracts Yen Ora Digunakake, Ngirit Spasi Luwih Kanggo Sampeyan
Karakteristik Kapindho: Reresik Cocog Kanggo Tetep Ventilasi, Sandhangan Garing Luwih Cepet

3

Karakteristik Katelu: Desain Wall-mount, Luwih Solider Kanggo Gunakake

4

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK