Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

Katrangan singkat:


  • jeneng:Tali jemuran sing bisa ditarik
  • ukuran:21*17*5cm
  • dawa:12 m total papan pangatusan
  • Packing:putih / kothak werna
  • Bahan:Cangkang ABS + PVC line
  • Bobot produk:867,5g
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Siji garis poliester dilapisi PVC, diameter 3.0mm.Tali jemuran iki nduweni 2 ukuran: 6m utawa 12 m saben baris, total ruang pangatusan 6m / 12m.Kanggo 6m clothesline, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Kanggo 12 meter clothesline, ukuran produk 21*18.5*5.5cm.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake kothak coklat sing kuwat lan dipercaya minangka karton njaba kanggo nyimpen produk sajrone kiriman.
    2. Desain rinci pangguna-loropaken - clothesline iki wis siji tali retractable kang gampang kanggo narik metu saka reel, nggunakake tombol kunci (cleat) ngijini sampeyan kanggo narik tali kanggo sembarang dawa pengin, cepet withdraws nalika ora dienggo, kanggo unit segel. saka rereget lan kontaminasi;Supaya supaya break fungsi retractable amarga spring overstretch, kita nambah tag bebaya ing mburi baris;Ruang pangatusan sing cukup ngidini sampeyan garing kabeh sandhangan bebarengan;desain puteran sampurna kanggo macem-macem panggonan lan pituduh panggunaan;Ngirit energi, garing sandhangan lan sprei nganggo srengenge garing lan angin garing, tanpa mbuwang energi listrik.
    4. Kustomisasi - Loro-lorone siji lan sisih pindho logo printing ing produk ditrima;Sampeyan bisa milih warna jemuran lan cangkang jemuran (putih, abu-abu ireng lan liya-liyane) kanggo nggawe karakteristik produk sampeyan;sampeyan bisa ngrancang kothak werna khusu dhewe lan sijine logo ing.

    Wall Mountable Clothes Line
    Wall mounted retractable washing line
    Single Line Retractable Clothesline

    Aplikasi

    Garis jemuran sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik iki digunakake kanggo garing sandhangan lan seprai bayi, bocah, lan wong diwasa.Nggunakake daya alam kanggo garing sandhangan.Tombol kunci ngidini tali dadi dawa sing dikarepake lan ndadekake jemuran cocok kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan.Apik kanggo Taman, Hotel, Latar mburi, Balkon, Kamar Mandi, Lelungan lan liya-liyane.Tali jemuran kita gampang dipasang ing tembok lan ngemot paket aksesoris instalasi lan manual.2 ngawut-awut kanggo ndandani Nihan ABS ing tembok lan 2 pancingan ing sisih liyane kanggo pancing tali kalebu ing tas aksesoris.

    Kanggo Kualitas High-end lan Penak Panggunaan
    Varranty Setaun Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Komprehensif lan Dipikir kanggo Pelanggan
    Karakteristik pisanan: Garis sing bisa ditarik, Gampang Ditarik
    Karakteristik kapindho: Gampang Ditarik Yen Ora Digunakake, Ngirit Ruang Kanggo Sampeyan
    Karakteristik Katelu: Casing Pelindung UV Stabil, Bisa Dipercaya Lan Digunakake Kanthi Percaya
    Karakteristik Papat: Pengering Kudu Dipasang ing Tembok, Ngandhut Paket Aksesoris 45G

    Washing LineWashing LineWashing LineWashing Line


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK