Rotary airer

  • 50m Aluminium Rotary Airer 4 Arm

    50m Aluminium Rotary Airer 4 Lengan

    bagean plastik ABS
    Dhuwur Variabel

  • Rotary Washing Line

    Rotary Washing Line

    40/45/50/55/60 m 4 lengen Rotary airer
    Bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipat: 144*11.5*11.5 cm
    Ukuran mbukak: 195 * 179 * 179cm
    bobot: 3,3 kg

  • Steel Rotary Washing Line

    Baja Rotary Washing Line

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...
  • Heavyduty Clothes Drying Rack

    Rak Pengeringan Sandhangan Heavyduty

    Product Detail 1. Heavy tugas rotary sandhangan airer: kuat lan awet rotary rak pangatusan karo wêdakakêna-ditutupi tubular pigura kanggo mildew, teyeng lan weatherproof, gampang kanggo ngresiki.4 lengen lan 50m sandhangan pangatusan airer menehi lager cukup papan kanggo garing sandhangan, ngijini sampeyan kanggo garing sandhangan kabeh kulawarga kanthi alami ing srengenge tanpa njupuk munggah kakehan papan Taman.2.Aluminium pigura lan PVC ditutupi baris: Nggunakake aluminium kualitas dhuwur, ora gampang teyeng malah ing dina udan.Tali kasebut digawe saka PVC ...
  • Steel Cloth Rotary Dryer

    Pengering Rotary Kain Baja

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...
  • 4 Arm Rotary Clothesline

    4 Lengan Rotary Clothesline

    4 lengen 18,5m roary airer karo 4 sikil
    Bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipat: 150*12*12 cm
    mbukak ukuran: 115*120*158cm
    bobot: 1,58 kg

  • 3 Arm Rotary Washingline

    3 Lengan Rotary Washingline

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...
  • Outdoor 3 Arms Rotary Airer

    Outdoor 3 Arms Rotary Airer

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...
  • Outdoor 4 Arm Aluminum Rotary Airer

    Outdoor 4 Arm Aluminium Rotary Airer

    40/45/50/55/60 m 4 lengen Rotary airer

  • Umbrella Rotary Clothes Line

    Payung Rotary Busana Line

    40/45/50/55/60 m 4 lengen Rotary airer

  • 4 Arm Rotary Clothesline

    4 Lengan Rotary Clothesline

    4 lengen 18,5m roary airer karo 4 sikil
    Bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipat: 150*12*12 cm
    mbukak ukuran: 115*120*158cm
    bobot: 1,58 kg

  • 4 Arm Rotary Washing Line

    4 Lengan Rotary Washing Line

    4 lengen 18,5m roary airer karo 4 sikil
    Bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipat: 150*12*12 cm
    mbukak ukuran: 115*120*158cm
    bobot: 1,58 kg

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2